Politica de returnare

Daca ai comandat un produs de la stromline.ro care nu ti se potriveste sau nu iti place, il poti returna in termen de maximum 14 zile calendaristice de la primire, dupa ce in prealabil ai anuntat intentia folosind Formularul de Retur.

Pentru a returna un produs, trebuie indeplinite urmatoarele conditii:

Produsul trebuie sa fie ambalat corespunzator (cutie de carton, folie de protectie cu bule, burete de protectie, etc.) pentru a fi transportat prin curier.

Produsul trebuie sa fie insotit de etichetele atasate si toate accesoriile. Acesta sa NU prezinte urme de folosinta.

Orice semn de uzura existent pe produs precum si orice deteriorari suferite de acesta in timpul transportului, datorita ambalarii necorespunzatoare transportului prin curier, vor fi imputabile clientului si atrage anularea dreptului de returnare.

Daca aceste criterii nu sunt indeplinite, din pacate nu iti vom putea accepta returul.

Pentru a returna un produs, te rugam sa urmezi pasii urmatori:

Completeaza Formularul de Retur, urmand ca in cel mai scurt timp sa revenim cu un e-mail pentru pentru stabilirea detaliilor.

Trimite coletul inapoi prin orice companie de curierat rapid (exclus Posta Romana), la sediul Stromline: Brasov, Jud. Brasov, urmand sa transmiti pe e-mailul: office@stromline.ro modalitatea de transport aleasa precum si AWB pentru a putea fi urmarit.

Costurile asociate taxei de curierat pentru retur sunt in responsabilitatea ta.

Atunci cand produsul returnat ajunge la noi, iti vom trimite un e-mail de confirmare.

Iti vom inapoia contravaloarea produsului, in contul tau bancar, in termen de maximum 14 zile de la data la care ai primit confirmarea pe e-mail a faptului ca produsul a ajuns la noi.